VanFabien | Interieurontwerp en advies
VanFabien | Interieurontwerp en advies

NIEUWBOUWHUIS, ALKMAAR

DANIELLE & MARK

VANFABIEN. INTERIEURADVIES EN ONTWERP

MOODBOARD 

2D VISUALISATIE

VanFabien-interieurontwerp-Alkmaar1-Meubels

3D VISUALISATIE

VanFabien-interieurontwerp-Alkmaar1-Sketch-up2
VanFabien-interieurontwerp-Alkmaar1-Sketch-up1

VANFABIEN. INTERIEURADVIES EN ONTWERP

REVIEW

We verhuisden naar een nieuwbouwwoning, waarbij we graag advies wilden m.b.t. de inrichting van onze woonkamer. Zowel de indeling, als de kleuren en meubels én het lichtplan. 


Fabienne heeft ons hierbij geweldig geholpen, want zelf zaggen we door de bomen het bos niet meer. Het is fijn als iemand je richting geeft en nieuwe inzichten. We vonden het fijn dat iemand met je meedacht en voor-en nadelen helder op een rij zette. Het geeft vertrouwen want zelf zou ik bepaalde accessoires nooit hebben gekocht, maar het resultaat is prachtig samen, het vormt een geheel. 


De presentatie met materialen en op laptop maakte het voor ons heel duidelijk. We konden kiezen uit 2 opties, dat was prettig. We hadden direct een voorkeur voor een bepaalde optie, en dit werd in no-time uitgewerkt. De 3D film die we meegestuurd kregen was geweldig!


Je krijgt er een prachtig huis voor terug! De inrichting klopt nu, alles matcht met elkaar, doordat Fabienne goed nadenkt over kleur-en materiaalgebruik. 

Een voordeel is dat Fabienne ook lichtplannen maakt, dat zorgt voor een volledige inrichting. 


Fabienne luistert goed naar je wensen en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ze heeft verstand van het matchen van onder andere mooie kleurencombinaties en is ook nog eens goed bereikbaar. Wij zijn helemaal tevreden!