VanFabien | Interieurontwerp en advies
VanFabien | Interieurontwerp en advies

REVIEWS

VANFABIEN. INTERIEURADVIES EN ONTWERP

JE KRIJGT ER EEN
PRACHTIG HUIS VOOR TERUG!

We verhuisden naar een nieuwbouwwoning, waarbij we graag advies wilden m.b.t. de inrichting van onze woonkamer. Zowel de indeling, als de kleuren en meubels én het lichtplan. 


Fabienne heeft ons hierbij geweldig geholpen, want zelf zaggen we door de bomen het bos niet meer. Het is fijn als iemand je richting geeft en nieuwe inzichten. We vonden het fijn dat iemand met je meedacht en voor-en nadelen helder op een rij zette. Het geeft vertrouwen want zelf zou ik bepaalde accessoires nooit hebben gekocht, maar het resultaat is prachtig samen, het vormt een geheel. 


De presentatie met materialen en op laptop maakte het voor ons heel duidelijk. We konden kiezen uit 2 opties, dat was prettig. We hadden direct een voorkeur voor een bepaalde optie, en dit werd in no-time uitgewerkt. De 3D film die we meegestuurd kregen was geweldig!


Je krijgt er een prachtig huis voor terug! De inrichting klopt nu, alles matcht met elkaar, doordat Fabienne goed nadenkt over kleur-en materiaalgebruik. 

Een voordeel is dat Fabienne ook lichtplannen maakt, dat zorgt voor een volledige inrichting. 


Fabienne luistert goed naar je wensen en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ze heeft verstand van het matchen van onder andere mooie kleurencombinaties en is ook nog eens goed bereikbaar. Wij zijn helemaal tevreden!

DANIELLE & MARC
NIEUWBOUWWONING, ALKMAAR

VANFABIEN. INTERIEURADVIES EN ONTWERP

JE LEVEN WORDT ER MAKKELIJKER VAN

EN JE HUIS (VEEL) MOOIER

"Via Instagram heb ik Fabienne gevonden en sinds ons eerste contact wist ik dat ik een goeie keus had gemaakt. Het oriënterend gesprek voelde meteen goed en ik was vooral heel benieuwd naar het advies.


Qua kleur en interieur keuzes raakte ze meteen de juiste snaar, met een paar aanpassingen werd het een compleet adviesrapport en uitvoering waar ik tot op de dag van vandaag zó blij mee ben. Ik kon Fabienne altijd bereiken voor vragen over verf, meubel keuzes, inrichting etc. en ze reageerde altijd snel.


Na het complete advies heb ik nog twee keer een uurtje sparren gepland voor de slaapkamer en de tuin en dat was ook twee keer een succes. Ik kan iedereen Fabienne aanraden, je leven wordt er makkelijker van en je huis (veel) mooier”

KINE & DAAN
STADSWONING, UTRECHT

VANFABIEN. INTERIEURADVIES EN ONTWERP

WE ZIJN ONTZETTEND BLIJ MET HET RESULTAAT. 
EEN RUSTIG, JAPANDI STYLE GEHEEL

Via Instagram in contact gekomen met Fabienne, haar kleuren en style spraken mij meteen aan.


Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar advies voor onze keuken en woonkamer, vooral betreft de indeling en kleurgebruik konden we samen niet op één lijn komen. Erg fijn dat Fabienne meteen kon komen kijken in de nog lege woning om ook een gevoel bij de woning te krijgen. Ze heeft ons echt geholpen om knopen door te hakken in een tijd waarin je zoveel beslissingen moet maken met zoveel keuzes.


Door Fabienne zijn we tot een hele leuke, verrassende indeling gekomen waarbij de eettafel in een gezellige hoek geplaatst is en we genoeg ruimte overhielden voor een groot kookeiland waarbij er een goede verbinding is met de eethoek, keuken en woonkamer.


De bijgeleverde shoppinglist was erg handig. We zijn ontzettend blij met het resultaat, een rustig, japandi style, geheel. "

MANDY & CHRIS
NIEUWBOUWWONING, UITGEEST